20201214_TodaysBrew_Acosorb_0000084.jpg

Akustiset katot museoille

Hyvä akustiikka museossa on välttämätöntä. Museokävijä haluaa luonnollisesti nauttia taiteesta häiriöttömästi. Acosorb tarjoaa räätälöityjä akustisia ratkaisuja suoranaisesti parantaakseen äänen mukavuutta museoissa. Tarjoamme suuren osallistumisen ja optimaalisen laadun saavuttaaksemme parhaat tulokset. Akustinen ruiskutus ja rappaus ovat myös kauniisti viimeisteltyjä ja tarjoavat kauniin näkymän. Jokainen museokäynti tulee miellyttävämmäksi Acosorbin akustisten ratkaisujen avulla.

 

Etsitkö akustista eristystä huoneisiisi? Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake ja tiedustele mahdollisuuksista. Tarjoamme sitoutumatonta neuvontaa tai räätälöidyn tarjouksen, jos niin haluat.

Hyvä akustiikka historiallisissa museoissa

Monet museot sijaitsevat historiallisissa rakennuksissa, kuten Amsterdamin Rijksmuseumissa. Näissä kiinteistöissä on usein kivestä tai lakatusta puusta valmistetut lattiat. Tämän seurauksena niissä on yleensä huono akustiikka ja meluhaitta syntyy nopeasti. Acosorbin akustiset ratkaisut parantavat suoraan akustiikkaa ja varmistavat, että museon historiallinen luonne säilyy. Kaiunta vähenee, äänen mukavuus lisääntyy välittömästi ja täydellinen akustiikka luodaan. Monivuotinen kokemuksemme takaa, että meillä on aina sopiva ratkaisu jokaiseen museoon.

Akustiset ratkaisut moderneille museoille

Modernit museot hyötyvät myös suuresti Acosorbin akustisista ratkaisuista. Nämä suuret, avoimet tilat monine vierailijoineen voivat aiheuttaa epämiellyttävän akustiikan. Parannamme akustiikkaa välittömästi akustisen ruiskutuksemme ja rappauksemme avulla. Akustinen ruiskutus tarjoaa erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja: sileästä karkeajyväiseen. Haluatko sileän pinnan? Silloin akustinen rappaus on ihanteellinen ratkaisu. Räätälöimme aina akustiset ratkaisumme toiveidesi ja tarpeidesi mukaan ja sovellamme ne saumattomasti. Lisäksi akustiset ratkaisumme sopivat kaikille pinnoille.

Ilmainen näytepakkaus

Saadaksesi paremman käsityksen mahdollisista viimeistelyistä, lähetämme mielellämme sinulle ilmaisen näytepakkauksen. Näytepakkauksesta löydät erilaisia näytteitä akustisista ratkaisuistamme. Pyydä näytepakkausta soittamalla +31 20 2259731. Tai lähetä sähköpostia osoitteeseen info@acosorb.com

Acosorbin sovellusalueet