TodaysBrew-04_Tom-Dixon-Hong-Kong.jpg

Akustiset katot vähittäismyymälöissä

Hyvä akustiikka kaupassasi on välttämätöntä miellyttävän ostokokemuksen luomiseksi asiakkaille ja mukavan työympäristön takaamiseksi työntekijöillesi. Acosorb toteuttaa kauppojen akustisen katon yhdessä vaiheessa. Jälkikaiku vähenee välittömästi, eikä energiaa karkaa muihin rakennuksen osiin. Tämä säästää energiakustannuksissasi. Olet varmistettu korkealaatuisesta ruiskutuksesta ja rappauksesta, jotka parantavat akustiikkaa heti.

 

  • Korkealaatuista ruiskutusta ja rappauksta
  • Saumattomasti levitetty yhdessä vaiheessa
  • Eri viimeistelyvaihtoehtoja
  • 5 vuoden takuu kiinnitykselle

 

Etsitkö akustista eristystä huoneisiisi? Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake ja tiedustele mahdollisuuksista. Tarjoamme sitoumuksetonta neuvontaa tai tarvittaessa räätälöidyn tarjouksen.

Akustinen katto kaupallesi

Akustiikka kaupassasi vaikuttaa asiakastyytyväisyyteen. Avoin tila, jossa on työntekijöitä ja asiakkaita, aiheuttaa korkeat melutasot ja kaikuja. Asiakkaat saattavat kokea tämän häiritsevänä. Lisäksi tämä ei ole mukava työympäristö työntekijöillesi ja se voi vaikuttaa tuottavuuteen. Käsittelemällä rakennuksesi ja kauppasi katto akustisella ruiskutuksellamme, luodaan erinomainen äänen absorptio ja jälkikaiku vähenee välittömästi. Tämä parantaa puheen selkeyttä kollegoiden ja asiakkaiden välillä ja parantaa työ- ja ostokokemusta. Voit myös odottaa energian säästämistä. Akustiset ratkaisumme soveltuvat sekä uudisrakentamiseen että olemassa oleviin tilanteisiin. Acosorb erikoistuu kauppojen akustisten kattojen toteuttamiseen akustisen ruiskutuksen ja akustisen rappauksen avulla.

 

Akustinen ruiskutus

Toteutamme kauppasi akustisen katon akustisella ruiskutuksella. Riippuen alustasta ja toiveista määritämme ruiskun rakenteen, paksuuden ja värin. Tällä saavutamme hyvän akustiikan kaupassasi välittömästi. Akustinen ruiskumme on kevyt ja se levitetään saumattomasti. Akustisessa ruiskutuksessa on erilaisia viimeistelyvaihtoehtoja: sileästä karkearakeiseen.

 

Akustinen rappaus

Akustista rappia suositaan yleensä, kun halutaan siisti viimeistely. Rappaus on kehitetty itse ja sitä tarjoaa yksinomaan Acosorb. Akustinen rappaus soveltuu erilaisille alustoille ja taipuu kupolien ja muiden muotojen kanssa. Tämä luo sileän katon, joka on siististi ja saumattomasti viimeistelty optimaaliseen äänen absorptioon kaupassasi.

Acosorbin sovellusalueet