melanchthon23986.jpg

Akustiset katot kouluille

Koulut ja muut opetuslaitokset hyötyvät hyvästä akustiikasta. Hyvä akustinen ympäristö tekee huoneesta miellyttävämmän ja lisää työntekijöiden ja opiskelijoiden keskittymiskykyä. Tämä johtaa hyvään työ- ja oppimisympäristöön. Acosorb vastaa tähän tarpeeseen käsittelemällä tiloja akustisella ruiskutuksella ja rappauksella. Tämä vähentää jälkikaikua, säästää energiaa ja parantaa akustiikkaa.

 

Etsitkö akustista eristystä huoneisiisi? Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake ja tiedustele mahdollisuuksista. Tarjoamme sitoumuksetonta neuvontaa tai tarvittaessa räätälöidyn tarjouksen.

Akustinen ratkaisu jokaiseen luokkahuoneeseen

Acosorbin akustinen ruiskukatto voidaan levittää rappauksen tai ruiskutuksen muodossa mihin tahansa koulurakennukseen, peruskouluista toisen asteen kouluihin ja ammatillisesta toisen asteen koulutuksesta yliopistorakennuksiin. Acosorb soveltuu jopa päiväkotiin.

Acosorbin sovellusalueet

Acosorb tarjoaa muun muassa akustisia ratkaisuja:

-Lasten päiväkodit;

-Esikouluryhmät; 

-Peruskoulut; 

-Toisen asteen koulut; 

-Ammattikorkeakoulut; 

-Yliopistot.

Parantaa akustiikkaa ja vähentää jälkikaikua

Acosorb parantaa akustiikkaa kouluissa ja päiväkodeissa. Samoin Berkrodenissa. Vuonna 2016 akustiset asiantuntijamme varustivat Melanchthon vmbo -rakennuksen Acospray DC2 1.0: lla. Vain katon käsittely riittää tähän. Tämä on luonut terveellisen työ- ja oppimisilmaston.