Kansainvälinen

Ota yhteyttä
SDIM0499-ADV-DEF-web.jpg

Akustista asiantuntemustamme rajojen yli

Acosorb optimoi akustisen mukavuuden erittäin monipuoliselle joukolle kansainvälisiä asiakkaita. Teemme yhteistyötä laajan, luotettavien kumppanien ja asiantuntijoiden verkoston kanssa kaikkialla maailmassa ja pidämme heidän kanssaan tiivistä yhteyttä.

Käytämme innovatiivista Acosorb-tuotetta maailmanlaajuisesti akustiikan ammattimaiseen parantamiseen. Jaamme äänenvaimennustuotettamme kumppaneille ympäri maailmaa, jotta voit nauttia asiantuntevasta äänieristyksestä ja äänen imeytymisestä missä tahansa oletkin.

CF014732.jpg
TodaysBrew-04_Tom-Dixon-Hong-Kong.jpg

Oma tiimi paikan päällä

Valvomme jokaista kansainvälistä projektia alusta loppuun. Säännöllinen yhteyshenkilö ja erikoistunut tiimi ovat paikalla valvonnan ja toteutuksen suorittamiseksi. Suurin osa Acosorbin projekteista toteutetaan Saksassa, Espanjassa, Portugalissa, Iso-Britanniassa, Hongkongissa, Intiassa ja Dubaissa. Mutta koko maailma on avoinna, kun kyse on uusista ja haastavista projekteista.

Vilkaise referenssejämme
IMG_2688.jpg

Akustisen tiedon ja asiantuntemuksen jakaminen

Acosorb tunnetaan kansainvälisesti erikoisosaajana akustisen optimoinnin alalla yritys- ja yksityissektorin markkinoilla. Jaamme myös asiantuntemustamme informatiivisten luentojen kautta. Jos olet kiinnostunut akustisesta mestarikurssista tai haluaisit tietää lisää, ota yhteyttä asiantuntijoihimme.

Lisätietoja

Acosorbin tuotteilla toteutettavien kansainvälisten projektien aikana huolehdimme siitä, että paikan päällä on aina yhteyshenkilö ja erikoistunut tiimi. He tukevat sinua koko prosessin ajan. Meillä on useita aktiivisia tiimejä maailmanlaajuisesti, jotka ovat erikoistuneet akustiseen ruiskutukseen ja rappaukseen ja jotka toteuttavat, ohjaavat ja tukevat projektiasi.

Ota yhteyttä
SDIM0064.jpg