Acosorb-De-Rotterdam19993-WEB.jpg

Akustinen katto toimistoille

Acosorb toteuttaa akustisen katon toimistossa nopeasti ja ongelmitta. Ruiskuttamalla ja rappauksella luomme hienot akustiikat kaikenlaisissa työtiloissa. Hyvät akustiikat ovat välttämättömiä miellyttävälle työilmapiirille toimistossa ja muissa liiketoiminta-alueissa. Tämä lisää työntekijöiden keskittymiskykyä ja siten lisää tuottavuutta. Acosorbilla voit olla varma korkealaatuisesta ruiskutuksesta ja rappauksesta sekä akustiikan välittömästä parantamisesta, joka vähentää jälkikaikua ja säästää myös energiakustannuksissa.

Akustisen katon vaihtoehdot

Akustinen ruiskutus

Akustisella ruiskutuksella luomme akustisen katon toimistoon. Käsittelemällä kattoa ja seiniä ruiskutuksella, toimiston akustiikka paranee heti. Akustinen ruiskute on kevyt ja seuraa jokaista katto- ja seinämuotoa. Näin sovellamme ruiskutteen saumattomasti. Akustisella ruiskutuksella on useita viimeistelyvaihtoehtoja: sileästä karkeajyväiseen. Tutustu lisää akustiseen eristykseemme. Ota yhteyttä meihin keskustellaksesi mahdollisuuksista.
 

Akustinen rappaus

Optinen aspekti on tärkeä, kun tehdään valinta ruiskutuksen ja rappauksen välillä. Akustinen rappaus antaa erittäin sileän lopputuloksen. Näin voimme luoda hienon akustiikan siistillä viimeistelyllä. Akustinen eristyksemme sopii monenlaisille alustoille, mukaan lukien kupolit, holvit ja kaksinkertaisesti kaarevat pinnat. Tutustu lisää Acosorbin akustiseen rappaukseen.