DJI_0019.jpg

Akustiset katot kongressikeskuksissa

Hyvä akustiikka kongressikeskuksessa on välttämätöntä. Usein kyseessä ovat suuret, avoimet tilat, joissa puheen selkeys voi häiriintyä kaikumisen vuoksi. Acosorb tarjoaa räätälöityjä ratkaisuja akustiikan parantamiseksi missä tahansa kongressikeskuksessa. Muutamassa päivässä asiantuntijamme suorittavat akustisen suihkutuksen tai rappauksen. Akustisissa ratkaisuissamme on monia kauniita viimeistelyjä ja ne luovat kauniin näkymän. Paranna asiakkaidesi kokemusta Acosorbin akustisilla ratkaisuilla. Viiden vuoden liimaustakuulla.

 

Etsitkö akustista eristystä huoneisiisi? Ota yhteyttä täyttämällä yhteydenottolomake ja tiedustele mahdollisuuksia. Tarjoamme sitoumuksetonta neuvontaa tai räätälöidyn tarjouksen, jos toivot.

Hyvä akustiikka kongressikeskuksissa

Jotta asiakkaasi kokemus olisi optimaalinen, on välttämätöntä, että puheen selkeys kongressikeskuksessa on hyvä. Muiden keskustelujen kaikuminen voi tuntua häiritsevältä asiakkailtasi. Jos huomaat, että äänet kongressikeskuksessasi imeytyvät riittämättömästi, Acosorb tarjoaa ratkaisun. Asiantuntijamme käsittelevät kongressikeskuksen kattoa ja seiniä ääntä imevällä suihkutuksella ja rappauksella parantaakseen akustiikkaa välittömästi. Acosorbin akustisia ratkaisuja voidaan käyttää mille tahansa pinnalle. Monien viimeistelyvaihtoehtojemme ansiosta luomme parhaat tulokset, jotka sopivat sisustukseesi. Näin Acosorb ei ainoastaan tarjoa kongressikeskuksellesi korkealaatuista akustista mukavuutta, vaan myös kauniin esteettisen tuloksen.