Meidän tehtävä & Visio

Tehtävämme

Acosorb vähentää äänet jokaisessa huoneessa sen olemukseen. Missä ihmiset asuvat, työskentelevät ja kokoontuvat: ääni vaikuttaa heidän kokemukseensa.

Hyvä akustiikka on olennaista yksityisyyden, hyvinvoinnin, hyvän keskittymisen ja korkean tuottavuuden tunteelle.

Optimoimme akustisen kokemuksen jokaisessa rakennustyypissä estetiikkaa silmällä pitäen. Saumattomat seinä- ja kattopinnat absorboivat ääntä ja vähentävät kaikua. Laaja ruisku- ja rappausratkaisujen valikoima tarjoaa monenlaisia tekstuureja ja värejä täydelliseen luovaan vapausasteeseen. Kansainvälisenä kumppanina arkkitehdeille, urakoitsijoille, yrittäjille ja yksityishenkilöille Acosorb takaa parhaan akustiikan jokaiselle projektille - olipa kyseessä uudisrakennus tai peruskorjaus. Ympäristöystävällinen ja aina innovaatioiden keskiössä.

CF014421.jpg

Meidän visio

Yhteiskuntamme muuttuu yhä nopeammin.

Makrotekijät, kuten digitalisaatio, globalisaatio, ympäristöongelmat ja geopoliittiset kysymykset, vaikuttavat päivittäiseen elämäämme.

Näemme yhä useamman ihmisen kärsivän yliherkkyydestä, keskittymiskyvyn menetyksestä ja heikentyneestä yksityisyyden tunteesta. Tämän kasvavan paineen alaisena tasapainon tarve kasvaa. Tasapainon löytämisessä on hyötyä, jos tarkastelemme äänitasoja ja kaikua kotona ja työympäristöissä. Acosorb keskittyy intohimolla ja taitavuudella luomaan akustista mukavuutta maailmanlaajuisesti. Pyrimme olemaan ympäristöystävällisiä, turvallisia ja tulevaisuudenkestäviä. Olemme aina askeleen edellä markkinoilla:

  • Kaikki akustiset tuotteemme on valmistettu 100% kierrätetyistä kuiduista.
  • Acosorb Green Line -akustiset suihkeet koostuvat 100% kuluttajien jälkeisestä kierrätetystä materiaalista. Niiden koostumus ja kierrätetty ulkonäkö muodostavat kestävän ja modernin valinnan asiakkaillemme esimerkiksi koulutus- ja liike-elämässä.
  • Uusi Acosorb Zero Line (0% booraksia) on konkreettinen todiste näkemyksestämme korvata materiaaleja, joita vielä käytetään, mutta jotka vähitellen poistetaan myös muilta markkinoilta.